Bhojpuri Actor Khesari Lal Yadav wiki, Biography, Filmography,  Height, Weight, Age, Wife, Marriage, Affairs - Khesari Lal Yadav Upcoming Films List & Latest HD Photos, Wallpapers || खेसारी लाल यादव विकी, जीवनी, आयु, पत्नी, परिवार, फिल्मोग्राफी, आगामी फिल्में सूची, एचडी फोटो, वॉलपेपर


Khesari Lal Yadav wiki, Biography, Wife, Profile details. Bhojpuri actor, Singer Khesari Lal Yadav filmography wiki, upcoming movies list info, Wikipedia, Check out Khesari Family Latest HD photos, Images, Wallpaper

Khesari Lal Yadav Biography

Khesari Lal Yadav is an Bhojpuri film Singer and Actor. Yadav Born on 15 March 1986 in Siwan district, Bihar, India. who made his debut in the film in 2011 "Sajan Chale sasural" with co-stars Smirti Sinha and Neha Shree.

Khesari was from a poor family. He started his music career with the album Mall Bhetai Mela. He is best known for his songs Piyawa Gai Hamar Saudi Re Bhauji, Saiyan Arab Gile Na, Lehenga in Lagwa Di Meter.

Khesari Lal Yadav was awarded Best Popular Actor at the Bhojpuri Film Awards 2016 and Best Actor Awards for Mehandi Laga Ke Rakhna at the Bhojpuri Film Awards 2019. the prestigious Dadasaheb Phalke Academy Award and UP Ratan award in 2017.

In 2019, Khesari Lal Yadav has Enter as Wild Card Contestants in the colors tv popular show bigg boss season 13.

Yadav Most popular like Sapoot , Lahoo Ke Do Rang (2013), Sansar (2013), Nagin (2013), Pratigya (2014), Hathkadi (2014), Jo Jeeta Wohi Sikander (2014), Hero No.1 (2015), Sangharsh (2018) and other.

In Hindi
खेसारी लाल यादव एक भोजपुरी फिल्म सिंगर और एक्टर हैं। यादव का जन्म 15 मार्च 1986 को सिवान जिले, बिहार, भारत में हुआ था। जिन्होंने 2011 में फिल्म "साजन चले ससुराल" में सह-कलाकार स्मृति सिन्हा और नेहा श्री के साथ अपनी
फिल्म करियर  शुरुआत की थी ।

खेसारी गरीब परिवार से थे। उन्होंने अपने म्यूजिक करियर की शुरुआत एल्बम मॉल भेटाई मेला में से की। वह अपने गानों पियावा गइ हमार सऊदी रे भउजी, सइयां अरब गइले ना, लेहेंगा में लगवा दी मीटर के लिए सबसे ज्यादा जाने जाते हैं।
In 2019, खेसारी लाल यादव ने कलर्स टीवी के लोकप्रिय शो बिग बॉस सीजन 13 में वाइल्ड कार्ड कंटेस्टेंट के रूप में एंट्री की है।
खेसारी लाल यादव को भोजपुरी फिल्म अवार्ड्स 2016 में सर्वश्रेष्ठ लोकप्रिय अभिनेता और भोजपुरी फिल्म अवार्ड्स 2019 में मेहंदी लगा के रखना के लिए सर्वश्रेष्ठ अभिनेता पुरस्कार, 2017 में प्रतिष्ठित दादासाहेब फाल्के अकादमी पुरस्कार और यूपी रतन पुरस्कार से सम्मानित किया गया।।

Khesari Lal Yadav Personal Details

Name : Khesari Lal Yadav
Birthday (Date of Birth):15th march 1986
Place of Birth : Village- Birti Tola, Chhapra, Siwan, Bihar, India
Age : 33 Years
Occupation :Actor, singer, Producer.
Debut Film : Sajan Chale sasural
Awards : Bhojpuri Cine Awards
1. Best Popular Actor in 2016
2. Best Actor for Mehandi Laga Ke Rakhna in 2018
Marriage Status: Marriage With Chanda Devi
Children: 1 Son. 1 Daughter

Khesari Lal Yadav Upcoming Movies in 2020 and 2021

Years Movie Name Stars (Actors and Actress)
2020Mehandi Laga Ke Rakhna 3 Khesari Lal Yadav, Shahar Aafsa
2020Raja Ki Aayegi Baraat Khesari Lal Yadav
2019Bhag Khesari Bhag Khesari Lal Yadav, Smriti Singh, Ayaz Khan
2019Raja Hindustani Kheshari Lal Yadav, Kajal Raghwani, Sancheeta Banerjee
2020Hera Pheri Khesari Lal Yadav, Subhi Sharma, Kajal Raghwani
2020Agneepath Ravi Kishan, Khesari Lal Yadav, Awadhesh Mishra
2020Meri Jung Khesari Lal Yadav, Awadhesh Mishra
2020Teri Meherbaniyan Khesari Lal Yadav
2020Chalo Bhag Chale Pawan Singh, Khesari Lal Yadav, Subhi Sharma, Akshara Singh
2020Jaal Khesari Lal Yadav, Subhi Sharma
2020Babua Bawali Mani Bhattacharya, Khesari Lal Yadav,  Akshara Singh
2020Saiyan Arab Gaile Na Khesari Lal Yadav
2019Baaghi Khesari Lal Yadav, Kajal Raghwani, Ritu Singh, Maya Yadav, Ayaz Khan

Khesari Lal Yadav Filmography

2018Dabang Sarkar Khesari Lal YadavKajal Raghwani
2018Nag Dev Khesari Lal YadavKajal Raghwani
2018Sangharsh Khesari Lal YadavKajal Raghwani
2018Balam Ji I Love You Khesari Lal Yadav, Kajal Raghwani
2018Damru Khesari Lal Yadav, Awadhesh Mishra, Yashika Kapoor, Anand Mohan
2018Raja Jaani Khesari Lal Yadav
2018 Dulhan Ganga Par ke Kajal Raghwani, Kirti Yadav, Amarpali Dubey, Avdhesh Mishra, Manoj Tiger, Mahesh Acharya, Prakash Jais, Sweety Singh, Dev Singh, Deepak Sinha Samrath Chaturvedi
2018 Deewanapan Kajal Raghwani, Khesari Lal Yadav
2017Mai Sehra Bandh Ke Aaunga Kajal Raghwani, Sanjay Pandey, Awadhesh Mishra
2017Jila Champaran Khesari Lal Yadav, Mani Bhatacharia
2017Dilwala Akshara Singh
2017Hum Hindustani Khesari Lal Yadav, Kajal Ragwani, Awadhesh Mishra, Brijesh Tripathi, Anoop Arora
2017 Aatankwadi Subhi Sharma
2017Jwala Tanushree
2017 Mehandi Laga Ke Rakhna Kajal Raghwani
2017Sajan Chale Sasural 2 Smriti Sinha
2016Dabang Aashiq Anjna Singh, Kajal Raghwani
Check Out the List of Complete Filmography and Upcoming Movies of 2019 and 2020 With Release Dates.

Awards

CeremonyCategoryYearFilm
Bhojpuri Cinema Screen And Stage AwardsBest Actor (Male)2019Sangharsh
Sabrang AwardsBest Actor (Male)2019Sangharsh
Bhojpuri Cine AwardsBest Actor2018Mehandi Laga Ke Rakhna
Bhojpuri Cine AwardsBest Popular Actor2016

Khesari Lal Yadav and Smriti Sinha Jodi

Khesari Lal Yadav and Actress Smriti Sinha Super Hit pair in 2009 - 2019 .

Khesari Lal Yadav and Anjana Singh

Khesari Lal Yadav and Anjana Singh is a New superhit Jodi in Bhojpuri cinema in recent times.

Official Website and Social Media Profile

Page On wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/
Join US on Facebook: https://www.facebook.com/officialkhesarilalyadav/
Join US on Instagram: https://www.instagram.com/khesari_yadav/

3 Comments

Post a comment

Previous Post Next Post